بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه

گروه‌های فلسطینی در واکنش به وتوی قطعنامه شورای امنیت درباره آتش بس غزه از سوی آمریکا، واشنگتن را همدست رژیم صهیونیستی در نسل‌کشی غزه دانستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 19
کد خبر: ۲۸۹۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود مرداوی از رهبران جنبش حماس پس از آنکه آمریکا قطعنامه شورای امنیت درباره اوضاع غزه را وتو کرد، اعلام کرد: استفاده آمریکا از حق وتو علیه آتش‌بس در غزه، همدستی آشکار و مشارکت کامل و مستقیم در جنایت نسل‌کشی است.

این رهبر حماس از موضع 10 کشوری که پیش‌نویس قطعنامه را ارائه کردند، قدردانی کرد و خواستار ادامه فشار به رژیم صهیونیستی برای توقف تجاوز و پاسخگو کردن سران رژیم اشغالگر شد.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در واکنش به اقدام آمریکا در بیانیه‌ای گفت: استفاده آمریکا از حق وتو علیه توقف جنایات نسل‌کشی، دلیلی دیگری است که دولت ترامپ شریک واقعی و محرک اصلی این جنایات است.

در ادامه این بیانیه آمده است: موضع دولت ترامپ بی‌اعتنایی به قوانین بین‌المللی و مردم منطقه و همچنین دولت‌های منطقه است.

جنبش مجاهدین، از گروههای مقاومت فلسطین نیز در واکنش به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش بس در غزه تاکید کرد: این اقدام آمریکا سندی آشکار برای صهیونیست‌ها جهت ارتکاب کشتار و نسل کشی بیشتر در غزه است.

آمریکا با استفاده از حق وتو، پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را که خواستار آتش‌بس در غزه و فراهم کردن دسترسی کمک‌های بشردوستانه به این منطقه بود، رد کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر